sunnuntai 26. lokakuuta 2008

Vaaleanpunainen palmikkosukka


Lanka: Nalle, puikot 3, lankaa käytetty vajaa kerä. Etupuolen kuvio on Dropsin sukka mallista, takapuolen palmikko ja kantapää omalla sovellutuksella. Tuli aika hauskan näköiset sukat. Tietenkään ne eivät sitten minulle jääneet, vaan jälkikasvu nappasi omaan käyttöönsä. No ainahan voi tehdä uudet. Tällä sateisella ja tuulisella säällä ei paljon muutakaan viitsi hommata.

maanantai 20. lokakuuta 2008

Ruskea Polkkasukka


No niin, tämä on sitten tietääkseni viimeinen Polkka langan väri, joka vielä puuttui. Mielestäni kaikkein parhaiten näissä kuvioitui tuo vihreä. Värinä tykkään eniten punaisesta. Nämä viimeiset lähtevät lahjapakettiin, siksi oikein täsmäsin kerrankin nuo värit. Jännittää sai missä kohtaa lanka on taas kerran mennyt poikki ja koko täsmäytys turhaan. Tässä ei ollut Novitalla mitään solmuja välissä. Nyt voi siis huokaista helpotuksesta. On muuten ainut Polkka kerä mistä ei ole solmun solmua löytynyt.

tiistai 14. lokakuuta 2008

Palmikoiden harmaa sukka


Lanka Nalle, Puikot 3, Silmukoita 14 / puikko, Langan menekki 85 g, Sukan koko 37-38

Ohje oma

Kantapää Nelen palmikko neulomosukasta

torstai 9. lokakuuta 2008

Neulomosukka




Näillä sukilla sitten onkin monta suunnittelijaa neulomosta. Lankana päätimme käyttää Novitan Nallea ja puikot 3. Aloitus silmukat olivat 20/puikko. Sukan pituudeksi päätimme, että polvisukka, omani tulevat kyllä vähän polven ylikin
Polvisukan toinen vaihtoehtohan on pitää sitä ikäänkuin säärystimenä. Itse tykkää talvella käyttää nilkkureiden kanssa siihen tapaan.
Sukkaa on ollut suunnittelemassa bemu, Rattu, Kirppuli, MarjaL, maara ja pojat, -marja-, JaanaM, Riina_A, Cefut, saska, Mammukka ja tytöt, Marsuli, Nele ja minä itse.

tiistai 7. lokakuuta 2008

Punaiset Polkkasukat


Ja tietysti täytyyhän niitä sukkiakin päivittää

Lankana Polkka

puikot 3

14 s /puikko

lankaa meni vajaa kerä

Herneenvihreä kaulaliina


Lankana Mambo

puikot 8

32 silmukkaa

lankaa kului 2½ kerää

Vaaleanpunaiset kämmekkäät


Lankana Mambo

puikot 7

ohje oma

6s puikolla

Valmistusaika 2h

maanantai 6. lokakuuta 2008

Vaaleanpunainen villapaita


Novita Mambo lanka

puikot 8 ja kauluksessa 7

Ohje: Novita talvi 2007

Kuvassa tyttäreni paitaa esittelemässä, vaikka käyttäjänä olen minä itse. Paita on pidempi helmasta kun itse sen laitan päälle, meillä on reilu 10 cm pituusero.